FAQ

FAQ

Vi hedder Monica og Asger, vi er gift og har fem dejlige børn.

Hele idéen og konceptet bag Flatposter.dk startede, da vi som forældre ønskede nogle specielle plakater i flat design til vores hjem. Vi fandt hurtigt ud af at vi ikke var de eneste der var vilde med den flade stilart. Så derfor tog vi initiativet og åbnede vores egen webshop som huser alle vores egne plakater.

Flat design er en stilart der igen er blevet populær grundet dens genopståelse i web- og app-design. Stilen er flad, simplificeret og fjerner oftest alle teksturer på emnet, for i stedet at sætte fokus på farver, former, skygger og typografi.

  • Hvis dit køb overstiger 399 kr. så er der automatisk fri fragt på din levering.
  • Hvis dit køb ikke overstiger 399 kr. koster fragten 39 kr. uanset modtagerland.

Alle pakker i Danmark bliver leveret til døren med PostNord.

Leveringstiden for din ordre afhænger af hvor i verden den skal leveres. Her er et estimat på hvornår, man kan forvente at modtage sin ordre, når den er afsendt.

  • USA: 3–4 Hverdage
  • Europa: 3–5 Hverdage
  • Australien: 2–14 Hverdage
  • Japan: 4–8 Hverdage
  • Internationalt: 10–20 Hverdage

Henvendelse angående en ordre kan ske til info@flatposter.dk

Du modtager et “Track & Trace” nummer pr. mail så snart pakken afsendes.
DANMARK Med Track & trace nummeret kan du altid følge din pakke via PostNord, og se hvor langt den er.

Flatposter.dk anvender en dropshipping partner som har produktionsfaciliteter i hele verden.

Alle plakater bliver printet på  190g Premium papir med mat finish. Alle print har en opløsning på minimum 300ppi som sikre at printet altid står knivskarpt uanset størrelse.

Vi har valgt at bruge 190g Premium papir med mat finish. Da det gør at vores print altid fremstår knivskarpt, uden uønsket genskær.

Dog kan det matte papir være mere tilbøjelig til at få hak og bøj end papir med glans. Så husk at være ekstra forsigtig når jeres plakater sættes i rammer.

Vi bestræber os på at have nye plakater klar til Jer hver uge. De nye plakater vil automatisk blive vist på forsiden under “Nye plakater”.

På givende tidspunkt kan man ikke købe rammer hos flatposter.dk. Dog bliver vores plakater printet i de meste anvendte størrelser. Rammer der passer kan derfor købes i de fleste butikker.

Har du en god ide til en plakat, eller ønsker du noget specifikt. Så send os en mail. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et prisoverslag og produktions tid.

Vi tager alle forslag seriøst – Og hvem ved, det kan være det bliver den næste bestseller!