FAQ

Hvem er flatposter.dk?

Vi hedder Monica og Asger, vi er gift og har fem dejlige børn.

Hele idéen og konceptet bag Flatposter.dk startede, da vi som forældre ønskede nogle specielle plakater i flat design til vores hjem.

Vi fandt hurtigt ud af at vi ikke var de eneste der var vilde med den flade stilart. Så derfor tog vi initiativet og åbnede vores egen webshop som huser alle vores egne plakater.

Hvad er flat design?

Flat design er en stilart der igen er blevet populær grundet dens genopståelse i web- og app-design. Stilen er flad, simplificeret og fjerner oftest alle teksturer på emnet, for i stedet at sætte fokus på farver, former, skygger og typografi.

Har i fri fragt?

Hvis dit køb overstiger 399 DKK så er der automatisk fri fragt på din levering, og du vælger selv om det skal være til hjemmeadresse eller til afhentning hos dit nærmeste posthus/GLS pakkeshop.

Hvis dit køb ikke overstiger 399 DKK er den billigste fragt 39 DKK.

Hvor hurtigt leverer i?

Du kan forvente at modtage din bestilling i løbet af 1-2 hverdage. Hvis vi modtager din bestilling inden kl. 11.00 på hverdage, så sender vi som regel din bestilling samme dag.

Kan jeg følge min pakke?

Du modtager et “Track & Trace” nummer pr. mail samt SMS så snart pakken afsendes. Med dette kan du altid følge din pakke, og se hvor langt den er.

Hvor bliver plakaterne printet?

Vi printer selv alle vores plakater. Dette gør at vi selv kan kontrollere alle plakater og dermed sikre os at du ikke modtager et uheldigt print.

Hvilken kvalitet er plakaterne?

  • Alle plakater bliver printet på vores Canon IPF670 storformatsprinter.
  • Alle print har en opløsning på 300ppi som sikre at printet altid står knivskarpt uanset størrelse.
  • Alle print er på Canon 180g Mat Premium papir.


Vi har valgt at bruge canon 180g Mat Premium papir da det gør at vores print altid fremstår knivskarpt, uden uønsket genskær. Dog kan det matte papir være mere tilbøjelig til at få hak og bøj end papir med glans. Så husk at være ekstra forsigtig når jeres plakater sættes i rammer.

Hvor ofte kommer der nye plakater?

Vi bestræber os på at have nye plakater klar til Jer hver uge. De nye plakater vil automatisk blive vist på forsiden under “Nye plakater”.

Kan man købe rammer hos jer?

På givende tidspunkt kan man ikke købe rammer hos flatposter.dk. Dog bliver vores plakater printet i de meste anvendte størrelser. Rammer der passer kan derfor købes i de fleste butikker.

Jeg har en ide til en plakat!

Har du en god ide til en plakat, eller ønsker du noget specifikt. Så send os en mail, eller udfyld vores kontaktformular her med din ide/ønske og vedhæft evt. et billede (max 25MB). Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et prisoverslag og produktions tid.

Vi tager alle forslag seriøst – Og hvem ved, det kan være det bliver den næste bestseller!

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.